Home / Regio / Duivenwedvluchten

Duivenwedvluchten

REGIO- De vlucht van afgelopen zaterdag werd gevlogen vanaf Morlincourt en was de eerste teletekst vlucht. De snelste van Kring 1 was W. Verheij van de Luchtbode Doesburg met duif 09-1927144 en een snelheid van 1424,846 m. Bijzonder is wel dat W. Verheij ook de eerste in heel regio 4 was en derhalve ook op teletekst vermeld staat.
Uitslagen: Luchtbode Doesburg: 1. W. Verhey, 2. Linnenbank & zn., 3,4. W.G.M. ten Dolle, 5. Gebr. Romb. Gevleugelde Vrienden Dieren: 1,5. A.J. Verheul, 2,3,4. R.L. Uylen. Velp-Zuid Velp: 1. A. Kok & Zn, 2,3. Comb. Meijer, 4. N. van Hummel, 5. Comb. Durant/Udo.
P.V. Rheden Rheden: 1,3,5. G. Curré, 2. v. Huenen-Jansen, 4. Coja-Erpeka. Zwaluw Rheden: 1,3,5. A. van Santen, 2. G. Hillebrink, 4. H. Poelman. Ons Vermaak Eerbeek: 1 en 4: J. Onstenk; 2. Comb. Nijmeijer-Wezenberg; 3. R. Yanar; 5. Comb. Geerdink-Wienk.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.