Home / Bronkhorst / Arnhemsestraat weer netjes

Arnhemsestraat weer netjes

BRUMMEN – De herinrichting van de Arnhemsestraat in Brummen, waar al sinds september aan wordt gewerkt, is afgerond. Het ontbreekt alleen nog aan beplanting, maar de weg en stoepen zien er weer piekfijn uit. Wethouder Bart Elbers legde donderdagmorgen de laatste klinkers in het nieuwe wegdek en hielp bij het weghalen van de omleidingsborden. De Zutphensestraat was al afgerond en daarmee is een belangrijke route door het dorp geheel vernieuwd. Bart Elbers: “We hebben eenheid en samenhang aangebracht in de inrichting. Eén van onze doelen was ook om het dorpse karakter van Brummen te versterken door het doorgaand vrachtverkeer binnen het centrum terug te dringen. Wat nog ontbreekt, is de beplanting. Dat gebeurt in het najaar. Dan worden er ook nog vier bomen geplant.” Elbers complimenteerde iedereen die aan dit project heeft bijdragen. “De vele complimenten die mij de afgelopen tijd bereikte over de nieuwe inrichting heb ik ook aan de bouwvakkers en de onze gemeentelijke begeleiders doorgegeven”- foto H. Mekers

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.