Home / Dieren / Verkeersmaatregelen avondvierdaagse

Verkeersmaatregelen avondvierdaagse

DIEREN – Van maandag 16 tot en met donderdag 19 mei dient men in Dieren en omgeving rekening te houden met stilstaand en langzaam rijdend verkeer tussen 18.00 en 21.30 uur. Op maandag geldt dit voor de Wilhelminaweg, Geitenbergweg en Harderwijkerweg. Op dinsdag voor de Wilhelminaweg, harderwijkerweg en in Ellecom de Zutphensestraatweg. Op de woensdag de Wilhelminaweg, Harderwijkerweg en Geitenbergweg en op donderdag tot 19.00 uur de Harderwijkerweg en de Geitenbergweg. Vanaf 19.30 uur vindt de intocht plaats en deze gaat via de Admiraal Helfrichlaan, Zilverakkerweg, Valeriuslaan, Harderwijkerweg, Rode Kruislaan, Tellegenlaan, Lindelaan en als eindpunt Ericaplein.
Vanaf 19.15 uur wordt, met toestemming van de gemeente, de kruising naar de sportvelden vanaf de Admiraal Helfrichlaan met de Eduard van Beinumlaan afgesloten voor alle verkeer. De afsluiting duurt tot 20.00 uur.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.