Home / Rheden / Reeks vernielingen aan auto’s in Rheden

Reeks vernielingen aan auto’s in Rheden

RHEDEN – Onbekende vandalen hebben in het weekend van 6 tot en met 8 mei een reeks vernielingen aangericht aan geparkeerde auto’s. De politie heeft tot dusver 29 aangiftes ontvangen van gedupeerden van wie de auto bleek te zijn bekrast.

In de nacht waarin de auto’s vernield zijn is bij de politie geen enkele melding gedaan. De vernielingen werden onder meer aangericht op de Oranjeweg, Mauritiusstraat, Emmaweg, Worth Rhedenseweg. Een buurtonderzoek heeft tot dusver nog geen resultaat opgeleverd. De politie heeft de zaak in onderzoek en roept eventuele getuigen op te reageren op telefoonnummer 0900-8844.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.