Home / Eerbeek / Bermbrand mogelijk aangestoken

Bermbrand mogelijk aangestoken

EERBEEK – Een brand in het bos aan de Coldenhovenseweg in Eerbeek is in de nacht van vrijdag op zaterdag op tijd opgemerkt. Het vuur werd door voorbijgangers ontdekt en snel gemeld aan de brandweer. De brand die woedde ter hoogte van camping Coldenhove, was vervolgens snel geblust. Mogelijk is de brand aangestoken, de politie is dan ook een onderzoek gestart naar de oorzaak. De bossen zijn momenteel extreem droog, dus het gevaar dat een dergelijk brandje volledig uit de hand loopt is meer dan reëel.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.