Plaquette voor Geertje van der Burg

VELP – Tijdens een feestelijke bijeenkomst, heeft Geertje van der Burg-Berendsen de D.U. Stikker Plaquette ontvangen. Deze bijzondere onderscheiding wordt uitgereikt aan VVD leden wegens bijzondere verdiensten en inzet. De Plaquette is vernoemd naar de eerste VVD minister Stikker, die het liberale gedachtegoed openbaar uitdroeg en tevens mede oprichter is van de VVD. Van der Burg ontving deze blijk van waardering vanwege haar 25 jarig VVD raadslidmaatschap van de gemeenteraad van Rheden.

Van der Burg kent als geen ander het klappen van de zweep in de Rhedense politiek. “Zeggen wat je doet en doen wat je zegt is één van haar opvallende uitspraken en eigenschappen”, aldus VVD Rheden/Rozendaal voorzitter Ruud van de Garde. VVD-hoofdbestuurslid Marianne Schuurmans, burgemeester van Millingen aan de Rijn, reikte de Plaquette uit.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.