ING nieuwe hoofdsponsor van voetbalvereniging Rheden

RHEDEN – ING is sinds 1 mei hoofdsponsor van vv Rheden en heeft zich voor drie jaar aan de club verbonden. ING gaat de club uit Rheden ondersteunen om zich verder te ontwikkelen en beter te worden, zowel op financieel als sportief vlak.

De ambitie van de ING is om samen met vv Rheden te investeren in een succesvolle toekomst van de club. “We investeren doelgericht in de relatie met vv Rheden, waarbij de ING profiteert van het bereik en de uitstraling van de club en vv Rheden op haar beurt profiteert van de kennis en deskundigheid van de ING. We bekijken continu hoe we samen waarde kunnen toevoegen aan de gezamenlijke activiteiten binnen de club,” aldus Thomas Rhee, MKB-adviseur bij de ING.

Willem Dorland, interim-voorzitter van vv Rheden, is enthousiast over de ING als sponsor. “Onze club heeft met de ING een sponsor toegevoegd aan de selectie van sponsors, die op verschillende plaatsen voor langere tijd inzetbaar is. Een echte meerwaarde voor de club zowel op zakelijk als sportief vlak.”
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.