Home / Rheden / Acties van Team PA voor Alpe d’Huzes

Acties van Team PA voor Alpe d’Huzes

RHEDEN – Na het succes van de actie Posbank 6×6 zit het Team PA niet stil. De komende tijd staan er nog diverse acties op het programma, waarmee geld wordt ingezameld voor KWF Kankerbestrijding.

Bij de actie Posbank 6×6 reden wielrenners zes keer de Posbank op en lieten zich daarvoor sponsoren. Dit leverde maar liefst 7000 euro op. Op donderdag 9 juni stappen de leden van Team PA nog een keer zelf op de fiets. Dan beklimmen ze zes keer de pittige Alpe d’Huez. Wie het team hierbij wil steunen, kan een donatie doen via teamsite www.team-pa.nl.
Daarnaast staan nog vele andere acties op het programma. Op woensdag 18 mei houden de leerlingen van de Rhedense Holtbanckschool een sponsorloop. Hiermee laat de jeugd zien hoe betrokken ze is bij de strijd tegen kanker. Tijdens de Oranjefeestjes is Team PA met een kraam vertegenwoordigd. Die dag wordt een aantal originele artikelen verkocht, zoals handgemaakte sieraden en speciaal gemaakte verjaardagskalenders. De kinderen van Team PA verkopen allemaal leuke eigengemaakte spulletjes. Kapsalon Signature Hairstyling uit Rheden heeft spontaan hulp aangeboden. Op dinsdag 24 mei wordt hier vanaf 17.30 uur geknipt tegen gereduceerd tarief. De opbrengst komt ten goede aan Team PA. Voor iedere klant is er een kopje koffie met wat lekkers en een attentie.
 

Lees ook

Automobiliste botst tegen boom

RHEDEN – Op de Groensestraat in Rheden is een automobiliste vorige week woensdag tegen een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.