Home / Bronkhorst / In de ban van De Dijk

In de ban van De Dijk

BRUMMEN – Ze hadden flink uitgepakt, de mannen van De Dijk. Vrijdag speelden ze op de Meifeesten in Brummen en brachten, zoals men ondertussen van hen gewend is, een spetterende show met schitterende lichteffecten en vooral heerlijke, Hollandse poprockmuziek. Zanger Huub van der Lubbe had speciaal voor Brummen zijn groene broek aan gedaan en had zich erop verheugd weer in het dorp te mogen spelen, waar ze ooit optraden in De Bliksem. Jammer genoeg ging Brummen niet all out, de zaal was nog niet voor de helft gevuld. De mensen die wèl aanwezig waren, maakten dit gemis wel weer goed. Er werd lekker gedanst en de dames op de eerste rij lieten geen mogelijkheid onbenut om te flirten met Huub en zijn mannen. De stemming zat er goed in, wellicht mede dankzij het knallende optreden van lokaal muziektalent Jelle Amersfoort. 
De Meifeesten kenden met De Dijk wellicht een wat rustige, maar toch goede start. Zaterdag kan het publiek nog genieten van de Party Animals en Wipneus en Pim, zondag doet Frans Duijts de manege aan voor een bezoekje. 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.