Home / Spankeren / Ongeval met bus schoolkinderen

Ongeval met bus schoolkinderen

SPANKEREN – Op de N348 ter hoogte van restaurant De Luchte in Spankeren, zijn vrijdagmiddag een bus met schoolkinderen en een motorrijder met zijspan op elkaar gebotst. De motorrijder liep daarbij zwaar letsel aan zowel schouder als knie op. De schoolkinderen zijn met de schrik vrijgekomen nadat hun bus zich in de dijk naast de weg boorde. Eén kind had wat rugklachten en is inmiddels onderzocht. De anderen werden opgevangen door de brandweer en kregen van het water uitgereikt.
De kinderen kwamen uit Warnsveld en hadden een schoolreisje gemaakt naar Dieren en zijn na het ongeluk weer richting huis gereden. De weg tussen Dieren en Leuvenheim was enkele uren afgesloten, verkeer werd omgeleid door de kern van Spankeren, hetgeen tot vertraging leidde.
 

Lees ook

Samen denken over kanaalzone

SPANKEREN – Paul Keulen, stagiair van GWW Ingenieurs in Dieren, doet onderzoek naar participatie van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.