Home / Hummelo / Automobilist onder invloed en zonder rijbewijs

Automobilist onder invloed en zonder rijbewijs

HUMMELO – De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag op de Torenallee in Hummelo een 19-jarige automobilist uit Doetinchem aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Ook bleek de man geen rijbewijs te bezitten.

De politie hield de automobilist rond 01.00 uur aan voor een controle. Een blaastest wees uit dat hij onder invloed was van alcohol. Ook bleek hij niet in het bezit te zijn van een rijbewijs. De automobilist is aangehouden en is overgebracht naar het politiebureau. Daar blies hij 0,7 promille. De politie maakt proces-verbaal tegen hem op.
 

Lees ook

Hummelo brengt ode aan Van Gorkum

HUMMELO – De eerste zondag van juni vond Hummelo Open plaats; een fietscrosswedstrijd gehouden door …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.