Home / Lieren / Op ‘kraambezoek’ bij de juf

Op ‘kraambezoek’ bij de juf

LIEREN – Als je als juf van niet ver van de school woont en er is bij je thuis een veulentje geboren, dan is het een kleine moeite om met de kinderen van je groep en een paar moeders er heen te wandelen. Zo togen de kinderen en juf Marieke van groep 1 en 2 van de Prinses Julianaschool in Lieren naar de wei waar het veulen zijn eerste stapjes maakt. Diego is zijn naam. Hij was erg onder de indruk van alle aandacht. De kinderen waren vol bewondering en de juf erg trots natuurlijk..!
 

Lees ook

Countrymiddag met Music Road Pilots in De Roseboom

LIEREN – In De Roseboom, aan het Kanaal-Zuid in Lieren, is het zondag country & …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.