Home / Velp / Wijkkrant Velp-Zuid verdwijnt

Wijkkrant Velp-Zuid verdwijnt

VELP – De bewoners van Velp Zuid hebben de afgelopen twee jaar ieder kwartaal een wijkkrant in de bus gekregen. Deze krant wordt gemaakt door en voor bewoners en werd als zeer positief ervaren. Doordat er een aantal redactieleden mee op is gehouden, heeft de redactie op dit moment niet voldoende sterkte om een krant uit te brengen. In mei verschijnt er geen wijkkrant meer.

De redactie is wel op zoek naar nieuwe redactieleden. Ze zijn op zoek naar iemand die de lay out van de wijkkrant kan verzorgen en de redactie zoekt mensen die tijdens ‘het hondje uitlaten’ en krant in de brievenbus kunnen doen. In september hoopt de redactie weer op sterkte te zijn zodat ze de wijkkrant weer uit kunnen brengen. Aanmelden kan bij Jaqueline Betsema – Olsder.

E-mail. jolsder@hotmail.com
Tel. 026 – 3641685
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.