Home / Dieren / De Wensvogel maakt theater

De Wensvogel maakt theater

DIEREN – OBS De Wensvogel werkt op dit moment in de derde periode van ontdek-weken. Het thema is dit keer Water. In verband met het thema zijn alle kinderen van de school naar Theothorne geweest. Het team had voor iedereen jeugdtheatergezelschap ZieZus ingehuurd. Uiteraard ging het hele theaterstuk over water. Kinderen werden actief betrokken bij de voorstelling. Sommige van hen mochten zelfs op het podium meedoen met de acteurs.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.