Koninklijk overnachten met Primera

EERBEEK / LAAG-SOEREN (Business & Shopping) – Heerlijk in de watten gelegd worden in een kasteel, uitgebreid dineren en ontbijten. Klinkt als een droom, maar voor een echtpaar uit Laag-Soeren gaat dat werkelijkheid worden. Deze Koninklijke overnachting ter waarde van 279 euro hebben zij gewonnen bij Primera Tabor in Eerbeek.

In de maanden maart en april werd bij Primera een actie gehouden; bij aankoop van een staatslot kreeg men een stempel en met een volle stempelkaart maakte men kans op een Koninklijke prijs. In totaal werden er bij alle Primera’s in Nederland ruim 63000 stempelkaarten ingeleverd en zijn er twintig families blij gemaakt met een koninklijke overnachting.
Bij Primera Tabor in eerbeek vallen wel vaker (grote) prijzen, maar deze prijs is weer eens iets bijzonders. Primera Tabor wenst de winnaars dan ook een koninklijk weekend toe.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.