Bos wint prijs Wereldwinkel

BRUMMEN – Mevrouw Gerda Bos uit de Arnhemsestraat is de gelukkige winnares van een ketting. De wereldwinkel aan de Tuinstraat had de ketting ter beschikking gesteld in het kader van de Moederdagactie Moeder aan de ketting??? Tijdens de actie kreeg elke klant van de Wereldwinkel bij besteding van 5 euro of meer een lot. De trekking wees mevrouw Bos aan als winnares en zij kon 6 mei een ketting uit het brede assortiment van de Wereldwinkel kiezen. Haar keus viel op een zilveren ketting ui Guatamala. Dat de ketting juist uit dit land komt, krijgt een bijzonder tintje omdat ook de Wereldwinkel actief meedoet aan de Latijns-Amerikaanse maand die nu in Brummen loopt. De opbrengst van dit project komt ten goede aan de Stichting TESS die in Guatemala voorzieningen treft voor kinderen met een hazenlip.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.