Home / Drempt / Kunst10daagse 2011

Kunst10daagse 2011

DREMPT – Tijdens de Kunst10daagse van 27 mei tot en met 5 juni staan de deuren open van het kleinschalige atelier ZeppGerritsen in Drempt. Tijdens deze periode zijn er beelden te zien van Frans Gerritsen en schilderijen van Simone Drenth en schilderijen / grafiek van Ine de Laak. Daarnaast zijn er enkele gastkunstenaars die hun werken tentoonstellen. Een ieder is van harte welkom in dit atelier waar persoonlijke aandacht voorop staat. Zowel bij de beeldhouw- en schildercursussen wordt geprobeerd aan te sluiten bij de sterke kanten van de deelnemer. Er zijn cursussen voor en beginners en gevorderden. In het najaar starten de cursussen weer.

www.zeppgerritsen.nl
Tel. 06 – 13572476
 

Lees ook

Lieke uit Drempt bouwt eigen mini-satelliet

DREMPT – Er zijn maar weinig mensen die weten wat een CanSat is, en nog …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.