Bisseling en Jordens stoppen als elftalleider bij Sc veluwezoom

VELP – Ton Jordens en Piet Bisseling namen zondag afscheid als elftalleiders van Sportclub Veluwezoom in Velp. Zij vormden sinds de oprichting in 1992 een duo. Op een zonovergoten sportpark de Pinkenberg stond de wedstrijd Sc. Veluwezoom tegen Pax in het teken van het afscheid van beide clubiconen. Negentien jaar leiderschap van de meer ingetogener Bisseling en de emotionelere Jordens vergeet Sc. Veluwezoom niet. De eerste selectie had voor beide heren een foto met cadeaubon. Het bestuur had unaniem besloten beide mannen namens de vereniging te benoemen tot Lid van verdienste, vergezeld met een cadeaubon en nog wat bloemen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.