Jubileumjaar Dwarsliggers van start

EERBEEK – Carnavalsvereniging de Dwarsliggers in Eerbeek heeft het jubileumjaar officieel geopend met taart en champagne. De 33-jarige vereniging gaat stilstaan bij de vele hoogtepunten in haar bestaan.

De jubileumcommissie is er al een poosje druk mee om ervoor te zorgen dat alle activiteiten dit seizoen een extra feestelijk tintje krijgen. Hoogtepunt en afsluiter wordt een feestavond op zaterdag 21 april volgend jaar. Op deze dag wordt ook een klok onthuld in het centrum van Eerbeek.
De komende weken staan in het teken van de lotenactie, waarbij mooie prijzen en leuke voordeeltjes behaald kunnen worden bij de middenstand in Eerbeen en omgeving. De loten worden onder andere aangeboden bij Cafetaria ’t Centrum, Decorette Gabriël, Primera, Limburgia, Boekhandel Hendrixs, Fixet en Spoorzicht. Ook bij de laatste bingo, komende zondag vanaf 19.30 uur in Spoorzicht, zijn extra veel prijzen te winnen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.