Home / Leuvenheim / LTC blijft koploper

LTC blijft koploper

LEUVENHEIM – Door een 3-2 zege op het team van de Boerehofstee uit Wilp, heeft de Leuvenheimse Tennisclub zich aan kop gehandhaafd. Wel moet het Welgelegen Warnsveld, dat met 4-1 haar wedstrijd won, nu naast zich dulden.

Martijn Witteveen is de solide hoeksteen van LTC. Zelf won hij zijn enkel weer met een duidelijke 6-2 en 6-2 terwijl hij ook de heren dubbel met Jan van Raai in een vlotte 6-4 en 6-0 winst omzette.
De dames hadden het moeilijker. Geertje Scholten won in haar enkelspel de eerste set nog wel met 6-4 maar een opspelende achillespees zorgde voor de ommekeer. Zowel de tweede als de derde set gingen verloren met 6-2.
De dames dubbel verloren Joanne van de Water en Geertje Scholten van een zeer geroutineerd team met 6-4 en 6-1 waardoor het gemengd dubbel doorslaggevend werd.
Het zeer goed spelende duo Jan van Raai en Joanne van de Water rolden hun opponenten eigenlijk op en boekten een eclatante 6-2 en 6-2 overwinning waardoor het debuterende team met de winst naar Leuvenheim ging.
 

Lees ook

Leuvenheim wandelt

LEUVENHEIM – Op zondag 5 november hield Leuvenheims Belang een herfstwandeling. Met zo’n 15 dorpsgenoten …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.