LTC blijft koploper

LEUVENHEIM – Door een 3-2 zege op het team van de Boerehofstee uit Wilp, heeft de Leuvenheimse Tennisclub zich aan kop gehandhaafd. Wel moet het Welgelegen Warnsveld, dat met 4-1 haar wedstrijd won, nu naast zich dulden.

Martijn Witteveen is de solide hoeksteen van LTC. Zelf won hij zijn enkel weer met een duidelijke 6-2 en 6-2 terwijl hij ook de heren dubbel met Jan van Raai in een vlotte 6-4 en 6-0 winst omzette.
De dames hadden het moeilijker. Geertje Scholten won in haar enkelspel de eerste set nog wel met 6-4 maar een opspelende achillespees zorgde voor de ommekeer. Zowel de tweede als de derde set gingen verloren met 6-2.
De dames dubbel verloren Joanne van de Water en Geertje Scholten van een zeer geroutineerd team met 6-4 en 6-1 waardoor het gemengd dubbel doorslaggevend werd.
Het zeer goed spelende duo Jan van Raai en Joanne van de Water rolden hun opponenten eigenlijk op en boekten een eclatante 6-2 en 6-2 overwinning waardoor het debuterende team met de winst naar Leuvenheim ging.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.