Controle-op-verzoek Doesburg: 1 op de 6 te hard

DOESBURG – Ongeveer 1 op de 6 passanten reed dinsdag te hard bij een radar-snelheidscontrole op de Parallelweg in Doesburg. Het verkeershandhavingsteam van de politie controleerde daar op speciaal verzoek van buurtbewoners, die eerder hadden geklaagd over de verkeersveiligheid op de weg.
In totaal 23 bestuurders kunnen binnenkort een boete thuis verwachten. De hoogst gemeten snelheid was 76 km/u terwijl 60 daar de limiet is. Op de weg is veel fietsverkeer dat last zou ondervinden van veelal te hard rijdende auto’s. De controle werd gehouden gedurende de ochtenduren tussen half acht en kwart over negen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.