Home / Doesburg / Controle-op-verzoek Doesburg: 1 op de 6 te hard

Controle-op-verzoek Doesburg: 1 op de 6 te hard

DOESBURG – Ongeveer 1 op de 6 passanten reed dinsdag te hard bij een radar-snelheidscontrole op de Parallelweg in Doesburg. Het verkeershandhavingsteam van de politie controleerde daar op speciaal verzoek van buurtbewoners, die eerder hadden geklaagd over de verkeersveiligheid op de weg.
In totaal 23 bestuurders kunnen binnenkort een boete thuis verwachten. De hoogst gemeten snelheid was 76 km/u terwijl 60 daar de limiet is. Op de weg is veel fietsverkeer dat last zou ondervinden van veelal te hard rijdende auto’s. De controle werd gehouden gedurende de ochtenduren tussen half acht en kwart over negen.
 

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.