Erica ’76 E1 Kampioen Hoofdklasse

DIEREN – Het hoogste KNVB voetbalniveau voor de E jeugd ( 9-11 jaar ) is de Hoofdklasse. Erica’s E1 team speelt als enige in de gemeente Rheden op dit spelniveau. Op 7 mei werden zij kampioen. In de laatste wedstrijd werd Duiven met 2-6 verslagen. Het kampioenschap was daarmee een feit. Een knappe prestatie van deze uitstekende lichting Dierense voetballers. Erica’s voetbalschool, het samenwerkingsverband met de Graafschap en gekwalificeerde trainers, zorgen er voor dat talenten binnen de dorpsgrenzen tot ontwikkeling kunnen komen. Het team gaat geheel over naar de D pupillen. De volgende lichting warmt zich al op om op het hoogste niveau te mogen acteren.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.