Perfecte start concertseizoen

EERBEEK – Als je in de wintermaanden een programma samenstelt voor een reeks openluchtconcerten in de zomer, kun je alleen maar hopen dat de omstandigheden zijn zoals ze afgelopen zondag waren.

Het optreden van het Brummense vrouwenkoor Phoenix en het Brummens Mannenkoor werd zondagmiddag dan ook een groot succes. De omstandigheden bij de Eerbeekse muziekkoepel aan het Hungeling waren ideaal en Henk Klein van de organiserende stichting MET (Muziek En Theater) moest dan ook alle stoelen en banken voor de dag halen. Ruim 150 bezoekers namen daarop plaats en ze bleven tot het einde zitten. Beide koren lieten van zich horen in een gevarieerd programma. Het BMK bracht hun programma in thematische blokjes en dat pakte goed uit. En als de opening van het seizoen model staat voor het verloop van de negen optredens die later deze zomer nog op het programma staan, wordt het een mooi muziekseizoen voor MET en voor Eerbeek – foto: Han Uenk
 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.