Home / Dieren / Hans de Koning komt naar Erica ’76 voetbalschool

Hans de Koning komt naar Erica ’76 voetbalschool

DIEREN – Hans de Koning, voormalig keeper van AZ Alkmaar en FC Twente, komt 13 mei naar de Erica ’76 voetbalschool. De voetbalschool heeft 76 deelnemers en regelmatig komen er gastspelers en trainers uit het betaalde voetbal. De voetbalschool draait voornamelijk op jonge enthousiaste selectiespelers en een paar oudgedienden van Erica, bijgestaan en gecoacht door Wim van Zeist, techniektrainer van De Graafschap. De training vindt plaats van 18.30 tot 19.45 uur.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.