Grote opkomst bij penaltybokaal

DOESBURG – Donderdag 28 april regende het flink en er was zelfs onweer te horen, maar ondanks dat was de opkomst door de jeugd erg groot. Alles stond onder leiding van onze club scheidsrechter Anton Munster.

De F-jes mochten 3 penalty’s nemen tegen de keepers Mitchel, Jonno en Kees. Het was erg spannend en uiteindelijk ging de finale tussen Dirk en Nic. Na vele panalty’s was Dirk Kok degene die de beker kreeg, goed gedaan.

Bij de E-tjes mochten de kids ook 3 maal een penalty nemen maar werd de finale gekeepd door de keepers van het 1e, te weten Jasper en Emiran. Hier ging de beker naar Coen van Akkeren, klasse gedaan.

Toen de D-tjes wilden, moesten we met zijn allen van het veld af voor de onweersbui, maar deze ging gelukkig snel voorbij, dus daar kon de strijd ook beginnen. De penalty’s werden allen genomen op Jasper en Eiran en er was een spannende finale tussen Kenny en Umut. Uiteindelijk was Umut de sterkste en kreeg de beker, proficiat.

De C-tjes waren aan elkaar gewaagd en uiteindelijk bleek de keeper van de C, Kees Jonkman, die de hele avond al in het goal had gestaan, ook het sterkste met ze erin schieten en kreeg hij de beker, wat een prestatie.

Hierna was het de beurt aan de A- spelers. Opvallend was Mitchell Bosveld, hij schoot ze alle drie op de lat. De finale ging tussen Sefa, ook wel Bobbie, en Samet. Samet wist deze te winnen en hij kreeg de beker.

 

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.