Home / Laag-Soeren / Tuincentrum en Harmonie goed bereikbaar

Tuincentrum en Harmonie goed bereikbaar

LAAG-SOEREN (Business & Shopping) – Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de reconstructie van het dorpshart van Laag-Soeren. Daar wordt momenteel ondermeer nieuw asfalt aangebracht. Daarmee komt een einde aan overlast en soms slechte bereikbaarheid van delen van het dorp. Vrijdag wordt het project feestelijk officieel geopend. Intussen zijn zowel De Harmonie als het Tuincentrum Laag-Soeren ook deze week goed bereikbaar, al is het in sommige gevallen via een klein omweggetje. Wie evenwel de omleiding via de Badhuislaan en langs de IJsbaan volgt, komt zonder problemen bij de Harderwijkerweg en Eerbeekseweg terecht.
 

Lees ook

Mooie opbrengst voor Semmy

LAAG-SOEREN – Loopgroep Jutberg uit Laag-Soeren hield op zaterdag 5 mei de jaarlijkse duathlon. De …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.