Man opgepakt op verdenking flessentrekkerij

DE STEEG – Op verdenking van onder meer flessentrekkerij, heeft de politie zondagavond in De Steeg een 37-jarige man uit Otterlo aangehouden. Personeel van een benzinestation riep de hulp in van de politie toen de man getankt had maar aangaf niet te kunnen betalen.

Bij de komst van de agenten bleek de man al te zijn vertrokken. Bij een zoektocht in de buurt werd de Otterloër rijdend in zijn auto aangetroffen in De Steeg. De man bleek bovendien geen rijbewijs te hebben. Ook werd er een mes voor het grijpen aangetroffen in de auto en bleek de Otterloër drugs bij zich te hebben. De man is voor nader onderzoek ingesloten.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.