N317 Doesburg onder de smurrie

DOESBURG – Maandag rond 12.00 uur verloor een containervrachtwagen een groot gedeelte van zijn lading slib. Na de rotonde op de N317, bij de afslag naar Doesburg, lag een lange strook glibberig en vies slib over de hele breedte van de weg in de richting van Drempt.
De politie was snel aanwezig om het verkeer via één rijbaan te leiden. Loonbedrijf Derksen kwam met een shovel en tractor met dumper om alles weer van de weg te schrapen. Makkelijk ging dit niet, aangezien het een natte smurrie is en dit laat zich niet makkelijk scheppen. Nadat alles weg is moest ook het wegdek nog schoongespoten worden – foto: Hanny ten Dolle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.