Home / Doesburg / N317 Doesburg onder de smurrie

N317 Doesburg onder de smurrie

DOESBURG – Maandag rond 12.00 uur verloor een containervrachtwagen een groot gedeelte van zijn lading slib. Na de rotonde op de N317, bij de afslag naar Doesburg, lag een lange strook glibberig en vies slib over de hele breedte van de weg in de richting van Drempt.
De politie was snel aanwezig om het verkeer via één rijbaan te leiden. Loonbedrijf Derksen kwam met een shovel en tractor met dumper om alles weer van de weg te schrapen. Makkelijk ging dit niet, aangezien het een natte smurrie is en dit laat zich niet makkelijk scheppen. Nadat alles weg is moest ook het wegdek nog schoongespoten worden – foto: Hanny ten Dolle

Lees ook

Gezellige Montmartre Markt

DOESBURG – Onlangs werd tweede Montmartre Markt van dit seizoen gehouden in het historische centrum …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.