Home / Regio / Zonnebloemvrijwilligers gaan loten verkopen

Zonnebloemvrijwilligers gaan loten verkopen

VELP / ROZENDAAL – De vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Velp / Rozendaal zijn gestart met de verkoop van loten in het kader van de Nationale Zonnebloemloterij. De opbrengst van de loterij komt ten goede aan activiteiten en vakanties voor zieken, gehandicapten en hulpbehoevende ouderen, die de Zonnebloem zowel landelijk als lokaal organiseert.

Er zijn 5020 geldprijzen te winnen, waaronder de hoofdprijs van 15.000 euro. loten kosten 2 euro per stuk. Naast de verkoop aan de deur, kunnen loten ook besteld worden via www.zonnebloem.nl.
Op zaterdag 14 mei vanaf 10.00 uur worden door vrijwilligers loten verkocht bij de Coop Supermarkt aan de President Kennedylaan in Velp. op elk lot staat naast het lotnummer een actiecode. Met deze actiecode kan de lotenkoper gebruikmaken van aanbiedingen op www.zonnebloem.nl/loterij. Gedurende het hele jaar zijn er verschillende aanbiedingen op deze pagina te vinden. De trekking van de Nationale Zonnebloemloterij vindt plaats op maandag 24 oktober. De uitslag is vanaf dan ook te zien op de website en via teletekst op Ned 1, 2, en 3.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.