Home / Dieren / KNVB start OBC-cursus Dierensche Boys

KNVB start OBC-cursus Dierensche Boys

DIEREN – De KNVB is 21 april gestart met haar OBC-cursus (opleiding binnen de club) aan de jeugdtrainers van vv Dierensche Boys. Een groot deel van het huidige jeugdkader, trainers en leiders van Dierensche Boys deelt hier aan mee. De cursus geldt als een voortraject voor algemeen gediplomeerd pupillen- en juniorentrainers. Dierensche Boys geeft hiermee voor een deel invulling aan haar jeugdbeleidsplan om de kwaliteit van de trainingen en wedstrijden naar een hoger niveau te brengen.

www.dierenscheboys.nl
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.