Doesburger aangehouden na woninginbraak Magnolialaan

DOESBURG – Een 21-jarige inwoner van Doesburg is afgelopen vrijdag door de politie opgepakt in verband met een woninginbraak op de Magnolialaan in zijn woonplaats. De man werd vrijwel op heterdaad gepakt.

De bewoners hadden rond vier uur bij thuiskomst de inbraak ontdekt en de dader overlopen. Die sloeg na ontdekking op de vlucht. Aan de hand van een goed signalement zagen intussen gewaarschuwde agenten even later op de Koppelweg de 21-jarige Doesburger lopen. Hij voldeed aan het opgegeven signalement. De Doesburger ontkent tot dusver elke betrokkenheid en is in de loop van zondag vrijgelaten in afwachting van een beslissing van het Openbaar Ministerie.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.