Velpenaar mishandeld bij mislukte straatroof

VELP – Op de Beekhuizenseweg in Velp is in de nacht van afgelopen vrijdag op zaterdag een 20-jarige man uit die plaats mishandeld bij een poging hem te beroven. Het slachtoffer moest zich onder doktersbehandeling stellen.

Het slachtoffer was die nacht omstreeks half één op weg naar huis, toen hij plotseling door twee tot dusver onbekende jongens of mannen werd belaagd. De mannen hadden het kennelijk voorzien op geld van het slachtoffer en sloegen hem met een honkbalknuppel. De Velpenaar zag echter kans om te vluchten. Van de daders ontbreekt nog elk spoor.

Volgens het slachtoffer ging het om twee in het donker geklede mannen of jongens, een van hen droeg een capuchon over het hoofd. Volgens het slachtoffer hadden beide daders opvallend schelle en hoge stemmen. De politie heeft nog vergeefs naar de daders gezocht en roept getuigen op te reageren. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.