Home / Bronkhorst / Beschermende kleding voorkomt ernstig letsel bij motorongeval

Beschermende kleding voorkomt ernstig letsel bij motorongeval

BRUMMEN – Op zaterdag 7 mei vond er op de Pothof in Brummen een ongeval plaats waarbij een motorrijder uit Westervoort was betrokken. Zijn passagiere liep gering letsel op en dit kwam vooral doordat beiden beschermende motorkleding droegen.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13.45 uur. De motorrijder, een 55-jarige man uit Westervoort, reed achter een auto. Deze moest plotseling remmen voor een van rechts komende automobilist. De motorrijder remde stevig en raakte in een slip. Bij de val raakte zijn vrouw licht gewond aan haar hand. Zij werd door gewaarschuwd ambulancepersoneel geholpen. Vooral de beschermende motorkleding heeft ernstig letsel voorkomen.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.