Tennissers naar Gelderse kampioenschappen

DIEREN – Afgelopen week streden de tennissers van Roald de Gans om een plekje bij de Gelderse Kampioenschappen te bemachtigen. Ruben Wortel, Lotte Lesscher, Fabian Hermans (zie foto) en Sabine en Marloes Huhnholz wisten allen een plekje bij de eerste drie te behalen en plaatsten zich hiermee voor de Gelderse Kampioenschappen. In de categorie meisjes tot en met veertien jaar was het zelfs een onderlinge strijd tussen de drie dames van de tennisacademie. Lotte werd eerste, Marloes tweede en Sabine derde. Marleen Jansen, de zesde speelster van Roald de Gans speelde ondertussen een K-4 toernooi in Den Haag en strande hierbij in de kwart finale.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.