Nature, arts & design; nieuwe opleiding MBO Velp

VELP – Helicon Opleidingen MBO Velp biedt vanaf komend schooljaar de nieuwe opleiding Nature, Arts & design aan. Tijdens deze ontwerp- en vormgevingsopleiding is de natuur de inspiratiebron. De MBO opleiding wordt gegeven op niveau vier. Naast vakdocenten zijn er ook diverse kunstenaars betrokken bij het onderwijs. Op 12 mei is er een speciale informatieavond van 19.00 tot 21.00 uur. Bezoekers kunnen geheel in stijl kennis maken met de nieuwe opleiding. Opgeven kan via e-mail. info.mv@helicon.nl of via tel. 026 – 3840310. Meld hierbij dat je voorlichting Nature, Arts & Design wil volgen.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.