Home / Velp / Nature, arts & design; nieuwe opleiding MBO Velp

Nature, arts & design; nieuwe opleiding MBO Velp

VELP – Helicon Opleidingen MBO Velp biedt vanaf komend schooljaar de nieuwe opleiding Nature, Arts & design aan. Tijdens deze ontwerp- en vormgevingsopleiding is de natuur de inspiratiebron. De MBO opleiding wordt gegeven op niveau vier. Naast vakdocenten zijn er ook diverse kunstenaars betrokken bij het onderwijs. Op 12 mei is er een speciale informatieavond van 19.00 tot 21.00 uur. Bezoekers kunnen geheel in stijl kennis maken met de nieuwe opleiding. Opgeven kan via e-mail. info.mv@helicon.nl of via tel. 026 – 3840310. Meld hierbij dat je voorlichting Nature, Arts & Design wil volgen.
 

Lees ook

Omroep Gelderland helpt Unisono Velp

VELP- Harmonie Unisono verkeert in nood. Het orkest wil graag extra muzikanten om het orkest …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.