Kameleon Jewelry; de nieuwe trend

EERBEEK (Business & Shopping) – Ringen, oorbellen, armbanden, kettingen, zonnebrillen en riemen afstemmen op uw outfit. Dat kan met Kameleon Jewelry, vanaf nu verkrijgbaar bij J & J Juweliers in Eerbeek. Door dit unieke sieradenwisselsysteem, overgewaaid uit Canada, kan men eindeloss variëren. Bekende popsterren als Lady Gaga en Fergie van de Black eyed peases zijn er dol op.

De Jewelry is zo gemaakt dat er in ieder item één of meer plekken zitten waarin kleine verwisselbare elementen kunnen worden geklikt, de zogenaamde jewelPops. Hiermee kan men zijn / haar eigen unieke combinaties samenstellen en steeds variëren. Wie een collectie van deze JewelPops heeft opgebouwd, kan de sieraden, net als een kameleon, telkens van uitstraling laten veranderen. De JewelPops zijn er in verschillende kleuren en materialen, maar wel allemaal even groot. Er zitten zelfs edelstenen bij en sommige zijn gemaakt van Swarovski Kristal voor extra schittering en glamour.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.