Beekhuizen wil duurzaamste tennispark worden

VELP – Op Tennispark Beekhuizen wordt van 9 tot en met 17 juli een Grand Slam Tournament gehouden voor de allersterkste jeugdspelers van de wereld tot en met veertien jaar. Hieraan doen meer dan tweehonderd wereldtoppers uit meer dan vijftig landen mee.

Voor dit toernooi om de Windmill Cup komen topspelers als Juan Martin del Potro, Robin Söderling, Andy Murray, Jo Wilfried Tsonga, Victoria Azarenka en Yanina Wickmayer naar Velp.
Het is de bedoeling dat het een klimaatneutraal jeugdtoernooi wordt op het meest duurzame tennispark, dat Beekhuizen graag wil worden. Dit kan bewerkstelligd worden door alternatieve energievoorzieningen, zoals bijvoorbeeld windenergie, zonne-energie en warmte-koude-opslag, op het park toe te passen. Ook het vervoer van spelers zal plaatsvinden met elektrisch aangedreven of op waterstop rijdende vervoersmiddelen.
Voor de ontwikkeling tot het meest duurzame tennispark is Beekhuizen op zoek naar partners: partijen die hun naam willen verbinden aan zowel het toernooi als aan deze ontwikkeling. Beekhuizen biedt hen ‘een permanente proeftuin annex etalage om de reputatie als innovatieve onderneming te versterken en hun naamsbekendheid te vergroten’.
Wie hier belangstelling voor heeft, kan contact opnemen met Rolf Kwakkel, relatiebeheerder Windmill Cup, tel. 06-53815535, of toernooidirecteur Dorien Everaars, tel. 06-11281101 of windmillcup@gmail.com.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.