Home / Bronkhorst / Expo in gemeentehuis Brummen

Expo in gemeentehuis Brummen

BRUMMEN – Van 13 mei tot 7 juli exposeren de Brummense kunstenaars Wil van den Hoek en Piet van Middelaar hun werkstukken in de hal van het gemeentehuis in Brummen. Dat Wil van den Hoek naat haar keramisch werk ook al tien jaar schildert, is lang niet bij iedereen bekend; tijd om deze kant even onder de aandacht te brengen. Piet van Middelaar is sinds tien jaar met de Vut en sindsdien met verf en stenen aan de slag. Van hem zijn schilderijen en beeldhouwwerken te bewonderen.
 

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.