Home / Bronkhorst / Sportclub Brummen F2 kampioen

Sportclub Brummen F2 kampioen

BRUMMEN – Het F2 team van Sportclub Brummen is zaterdag kampioen geworden van de derde klasse 24. In de slotwedstrijd wonnen de jeugdige geelblauwe voetballers op eigen veld met 5-2 van medeconcurrent Warnsveldse Boys F3. Ouders hadden gezorgd voor een spandoek, met daarop een passende tekst ter aanmoediging. Nadat door de Brummense voetballertjes een 1-0 voorsprong was genomen, kwam de tegenstander nog voor rust langszij (1-1). Het werd nog even spannend, want Warnsveldse Boys kwam diverse keren gevaarlijk voor het doel van de thuisploeg. Keeper Jurre Brand behoedde in die fase zijn team voor een achterstand. In de tweede helft nam de jeugd van Sportclub Brummen ruim afstand, want men scoorde in een tijdsbestek van tien minuten vier keer. Het laatste woord was voor de tegenstander, dat de eindstand op 5-2 bepaalde. Na afloop ontvingen de spelers de kampioensmedaille en was er een traktatie in de kantine.

Lees ook

Inschrijving woningbouw jongeren van start

BRONCKHORST – De gemeente Bronckhorst start met een pilot Jongerenhuisvesting. De inschrijving hiervoor is inmiddels …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.