Home / Regio / Zonnig Rode Kruis weekend

Zonnig Rode Kruis weekend

REGIO – Vrijwilligers van de Rode Kruis afdeling Eerbeek-Hall-Loenen zijn met 30 gasten uit deze plaatsen een weekend op vakantie geweest in Ommen bij de Imminkhoeve. R was van alles georganiseerd om het de gasten naar de zin te maken. Op Koninginnedag heeft het gezelschap naar de optocht en het vuurwerk gekeken. Overdag is er een busrit of een wandeling gemaakt in de omgeving en in de avond was er een programma met liedjes, muziek, bingo, stoelendans en verloting. De gasten werden gebracht en weer opgehaald met de HappyDayBus. Een geslaagd weekend dat volgend jaar zeker herhaald wordt.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.