Home / Regio / Glibberen, bibberen en glijden

Glibberen, bibberen en glijden

REGIO – Tijdens de meivakantie heeft Stichting Welzijn Brummen, in samenwerking met Dorpsraad Eerbeek – Hall en wijkraad Rhienderen, activiteiten georganiseerd voor kinderen en hun ouders of verzorgers uit de gemeente Brummen. Zowel in Brummen, Eerbeek als Hall konden kinderen glijden op een vijftien meter lange buikschuifbaan en daarnaast nog eens deelnemen aan diverse waterspelen zoals flessenvoetbal, sponsvolleybal en waterestafette. De zon scheen en er was een klein briesje; een perfecte combinatie om de kletsnatte kleren weer snel te laten opdrogen.
 

Lees ook

Kanaalweek laat het Apeldoorns Kanaal leven

REGIO – Van 23 tot en met 30 juni vindt onder het motto ’schakel van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.