Home / Eerbeek / Nieuwe expo bij De Stek

Nieuwe expo bij De Stek

EERBEEK – Van 13 mei tot 3 juli wordt er weer een nieuwe expositie geopend in Galerie De Stek in Eerbeek. Jeannette Bekius, Loek Petrie, Peije Gerbrand en Ellen van der Meij exposeren hun werk en vertellen wat hen inspireert. De opening is op 13 mei om 19.30 uur.

Bekius toont acryl schilderijen, met altijd wel iets van haarzelf erin verwerkt. Petrie geeft de voorkeur aan het aquarellen van bloemen. Van der Meij werkt met verschillende materialen, gemengd met acryl. Haar inspiratie put ze uit haar innerlijke bron. Gerbrand is beeldhouwer en handarbeid is hem op het lijf geschreven.
De galerie is op donderdag en vrijdag van 12.00 tot 17.00 uur open en op zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur.
 

Lees ook

Succesvol bedrijvenvoetbaltoernooi

EERBEEK – Eerbeekse Boys hield het eerste weekend van juni het jaarlijkse bedrijvenvoetbaltoernooi. Onder gunstige …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.