Fair Trade Ontbijtactie in Wereldwinkel

REGIO – Elk jaar, op de tweede zaterdag in mei, is het World Trade Day. Over de hele wereld wordt dan aandacht gevraagd voor artikelen die zijn geproduceerd of geteeld volgens eerlijke handelscriteria. Dit jaar valt deze dag op 14 mei en rond deze datum houden de meeste Wereldwinkels een fair Trade Ontbijtactie. Bij aankoop van levensmiddelen ter waarde van meer dan 5 euro kunnen de klanten een ontbijtpakket winnen ter waarde van 20 euro. Per winkel wordt één pakket verloot. De actie loopt tot en met 28 mei. De wereldwinkels in Beekbergen, Brummen, Dieren, Doesburg, Eerbeek, Rheden en Velp doen aan de actie mee.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.