Geef je op voor Dorpsdag Hall

HALL – Voor de vierde maal vindt op vrijdag 17 juni de manifestatie wijkdag plaats; dit jaar wordt dat de Dorpsdag in Hall. Tussen 16.00 en 19.00 uur kunnen verenigingen, organisaties en particulieren hun activiteiten (werk of hobby) tonen. Ook kan getoond worden hoe het werk tot stand komt. Iedere hobby en elk werk kan getoond worden van schilder tot een tandartspraktijk aan huis. De organisatie zoekt nog enkele buurtbewoners die willen helpen met de voorbereiding van de wijkdag, maar ook mensen die op de dag zelf willen meehelpen. De Dorpsdag in Hall is een initiatief van De Dorpsraad Eerbeek en Hall, in samenwerking met de gemeente, SWB en Sprengenland Wonen. Opgeven kan nog tot 2 juni bij opbouwwerker bij SWB, Ronald Heusschen.

Tel. 0575 – 561988
E-mail. r.heusschen@welzijnbrummen.nl
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.