Home / Hall / Geef je op voor Dorpsdag Hall

Geef je op voor Dorpsdag Hall

HALL – Voor de vierde maal vindt op vrijdag 17 juni de manifestatie wijkdag plaats; dit jaar wordt dat de Dorpsdag in Hall. Tussen 16.00 en 19.00 uur kunnen verenigingen, organisaties en particulieren hun activiteiten (werk of hobby) tonen. Ook kan getoond worden hoe het werk tot stand komt. Iedere hobby en elk werk kan getoond worden van schilder tot een tandartspraktijk aan huis. De organisatie zoekt nog enkele buurtbewoners die willen helpen met de voorbereiding van de wijkdag, maar ook mensen die op de dag zelf willen meehelpen. De Dorpsdag in Hall is een initiatief van De Dorpsraad Eerbeek en Hall, in samenwerking met de gemeente, SWB en Sprengenland Wonen. Opgeven kan nog tot 2 juni bij opbouwwerker bij SWB, Ronald Heusschen.

Tel. 0575 – 561988
E-mail. r.heusschen@welzijnbrummen.nl
 

Lees ook

Bord bij Koningsbrug

HALL – Op Koningsdag is naast de Hallse of Koningsbrug over het Apeldoorns Kanaal een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.