Home / Klarenbeek / Brand in papierhok

Brand in papierhok

KLARENBEEK – De politie onderzoekt een brand die op zaterdagochtend 7 mei heeft gewoed in een papierhok achter een horecazaak aan de Zutphenseweg in Klarenbeek. De brandweer had het vuur snel onder controle.

Een buurman ontdekte de brand bij het chauffeurscafé de Nieuwe Kar omstreeks 04.55 uur. Het bleek te woeden in een papierhok. Aangezien er risico was voor het overslaan naar het café werden er meerdere bluseenheden ingezet. De brandweer bluste het vuur maar de oorzaak is niet duidelijk.

Lees ook

Activiteiten juni in MFC Klarenbeek

KLARENBEEK – In juni zijn er weer veel activiteiten in het MFC in Klarenbeek. Bezoekers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.