Home / Angerlo / Angerlo B1 kampioen

Angerlo B1 kampioen

ANGERLO – Met nog twee wedstrijden te gaan is de B1 van Angerlo Vooruit kampioen geworden in de tweede klasse J. Dit werd duidelijk na een 6-0 overwinning op de B1 van Erica/Gazelle Nieuwland. In de rust was het nog 0-0, maar na een kopje thee kwam Angerlo op dreef. De B1 is overtuigend kampioen geworden. Alle achttien gespeelde wedstrijden zijn gewonnen, wat resulteerde in 54 punten. Het aantal behaalde doelpunten staat inmiddels op 103.
 

Lees ook

Kampioenen!

ANGERLO – De volleybaljongens C van DES uit Angerlo zijn onlangs met overmacht kampioen geworden …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.