RTNL bundelt krachten met Hilarius

DIEREN / BRUMMEN (Business & Shopping) –RTNL, voorheen Reclame Technieken Dieren heeft per 2 mei haar activiteiten samen laten vloeien met Hilarius ontwerp, druk en print uit Brummen. Door deze samenwerking ontstaat er een full service bureau op het gebied van visuele communicatie en worden de mogelijkheden bij RTNL nog uitgebreider en completer dan men gewend was.

Voor de klant zal er enkel een positieve verandering optreden. Het vertrouwde RTNL team wordt in de nieuwe vestiging in Brummen voortaan aangevuld met extra know-how vanuit Hilarius. Voormalig RTNL eigenaar Alex Hesse gaat zich alleen wel richten op een nieuwe carrière. “Ik ben blij met het samengaan van beide partijen en kan het nu gerust loslaten. Wel zal ik een adviserende rol blijven spelen”, aldus Alex Hesse.
Het nieuwe bedrijfspand is gevestigd aan de Rhienderstein 30 in Brummen.

Op de foto v.l.n.r. André Sangers, Alex Hesse en Wilber de Heus.

www.rtnl.nl
www.hilarius.nu
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.