Home / Dieren / Zaalvoetbal in Dieren via Gazelle Nieuwland

Zaalvoetbal in Dieren via Gazelle Nieuwland

DIEREN – Vanaf komend seizoen biedt Gazelle Nieuwland, naast het voetbalveld, de mogelijkheid te zaalvoetballen (KNVB competitie). De zaalvoetbalcompetitie bestaat uit 22 speelrondes met uit- en thuiswedstrijden. De thuiswedstrijden worden in theothorne gespeeld en de uitwedstrijden in de KNVB Regio Oost. Opgeven kan bij Robin van ’t Hoff via e-mail. rj_vanthoff@hotmail.com met een cc naar secretaris@gazellenieuwland.nl. Vermeldt bij de opgave naam, adres, woonplaats, leeftijd en voetbalervaring.
 

Lees ook

Grootse theaterdienst

DIEREN – Wat gebeurt er als je één genereuze generaal, twee stoere soldaten, twee invloedrijke …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.