Promotie na 2 kampioenschappen

KLARENBEEK – Het tweede vrouwenteam van SC Klarenbeek is er onlangs in geslaagd om voor het komende seizoen een plek in de tweede klasse te bemachtigen. Vorig seizoen werd dit team ook al kampioen, maar verloor het de promotiewedstrijd tegen medekampioen vv Bennekom.
Dat een tweede keer als beste eindigen geen makkelijke klus is, hebben de meiden ondervonden. Toch mogen zij zich met drie verliespunten de terechte kampioen noemen. Door de komst van de topklasse hoeft er dit jaar geen promotiewedstrijd gespeeld te worden waardoor het damesteam dit keer wel verzekerd is van een plek in de tweede klasse.
In de hele maand mei zijn er trainingen te volgen voor meisjes en vrouwen die ook op klasse twee niveau of hoger willen spelen. Zij zijn welkom op maandag en woensdag van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan bij Petra van Gurp via e-mail. pwvangurp@planet.nl.
 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.